Wetenschap bewijst bestaan van God

Amit Goswami—Kwantum Activist

Sommige [http://aardbron.nl/cat/rimpels/ Rimpels in het Water] kaatsen tegen de oever of een ander obstakel en genereren als zo weer nieuwe Rimpels in het Water. Zo ook de reactie van Liesbeth Bakker van [http://www.blizevents.com/ Bliz Events] die mij attendeerde op het feit dat Amit Goswami op 23 januari in Maarssen een lezing geeft met de titel:

:”'[http://www.blizevents.com/EventDetail.aspx?id=38 Science proves God exists – and then what?]”’—”’Amit Goswami”’
:23 januari, 20:00–23:00 uur, [http://www.pimjacobstheater.nl/ Pim Jacobs Theater, Maarssen]

Ik ben al jaren fan van Goswami. Goswami noemt zich ”’kwantum activist”’ en is daarmee een lekkere dwarsligger en dat spreekt mij als wijze dwaas wel aan. Volgens Goswami ontstaat bewustzijn niet uit materie en mensen, maar is het net andersom: ”’bewustzijn is de basis”’, en van daar uit ontstaat materie.

Niet verwonderlijk omdat Goswami al sinds jaar en dag bezig is met kwantumfysica en spiritualiteit. ‘”’Consciousness matters”’’ kan je dus letterlijk nemen. Bewustzijn materialiseert. Het observator effect uit de kwantumfysica in optima forma.

Goswami is Goswami niet als hij niet nog een stap verder gaat en wetenschappelijk bewijs levert voor het bestaan van God.

Durf jij de confrontatie aan? [http://www.blizevents.com/EventDetail.aspx?id=38 Schrijf je dan in]. Wil je meer weten? Dompel je dan onder in [http://www.amitgoswami.org/scientific-proof-existence-god/ Scientific Proof of the Existence of God].


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *