Over

wonderbaarlijk-wintervista.pngfoto: http://visibleearth.nasa.gov/

Op de rand tussen wetenschap en spiritualiteit breekt iets nieuws door. Spiksplinternieuwe ontwikkelingen en verstorende innovaties die mens en maatschappij veranderen, en daarmee ruimteschip Aarde. Filosofie, wetenschap, kunst, cultuur, organisatie, technologie, natuur, netwerken, organisatie en de samenleving beginnen doorkijkjes te ontdekken naar de ontvouwing van al het nieuws.

aardbron | wonderbaarlijk™ zit er bovenop. Met uiterst gevoelige antennes en telescopen. Wij pikken die signalen op, stemmen er op af. En met de voeten in de klei vertalen we ze naar zinnige toepassingen vol prachtige kansen voor iedereen, voor nu.

aardbron | wonderbaarlijk™ is een initiatief van ons, Martien van Steenbergen en Gaston Vilé. En we pakken Aardbron niet ‘normaal’ op. Dat wat we verkondigen passen we op onszelf toe. We bouwen het vliegtuig terwijl we erin vliegen. Onze basishouding is [[geven|geven vanuit overvloed]].

Het is zoeken, vinden, weer kwijtraken, proberen, handelen, niet doen, het is ‘baggeren door de prut’ (zie R. Mulder/1998). Twee warme stappen vooruit, een koude terug. Vers, kwetsbaar nog, duwt Aardbron de aarde onopvallend en nog maar slechts een beetje kruimelig open om te voorschijn te komen. En wij zijn stil en spitsen onze oren om te luisteren naar wat wil gebeuren, de kriebels die we hebben, leiden ons. Wij laten ons in alles wat we doen en laten, leiden door onze [[Aarden|beginselen]].

aardbron | wonderbaarlijk™ organiseert [[Training|trainingen]] en [[samenscholing|samenscholingen]] op het gebied van levenskunst en organisatiekunde: ‘Lekker leven. Lekker werken. Lekker bestaan.’

Aan jou de ruimte om mee te doen of om er iets mee te doen, voor jezelf, voor je team, voor je afdeling of voor je organisatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *