Geheim

Datum: WNB
Tijd: WNB
Lokatie: [http://www.seats2meet.com Seats2Meet],
Utrecht
Prijs: WNB (3 voor 2)

Wij nodigen je van harte uit om met ons naar ”’The Secret”’ te kijken én om met elkaar in wonderbaarlijke gedachtewisselingen te verzinken.

secret.jpg
==Het Geheim in het Wintercafé==
The Secret is een prachtige film die een groot geheim onthult. Volgens The Secret is er in het leven één kernwet, namelijk de ”’Wet van de Aantrekkingskracht”’ (WvdA) (Engels: Law of Attraction of LOA). Die wet kennen, geeft toegang tot alles wat je wilt.

Eeuwenlang is dit geheim mondeling doorgegeven maar voor de meeste mensen verborgen gebleven.De groten der aarde wisten er al van, en nu, met deze film en het boek, kan iedereen ervan weten. De essentie is—en dat hebben we natuurlijk eerder gehoord—”’wees heel voorzichtig met je wensen, ze mochten eens uitkomen!”’

The Secret is een mooie film en roept allerhande vragen op: ”’vragen die ertoe doen”’.

Kan het zijn dat wij zelf de WvdA in werking zetten? Kunnen we de WvdA derhalve ‘gewoon’ gebruiken? Je bedenkt iets en je ontvangt het? Is het leven de wonderlamp en de mens Aladdin? Of kan het zijn dat een gedachte, een wens, zich zonder eigen plan aan je openbaart, je letterlijk aanvliegt of toe-valt, waarop de WvdA in werking treedt?

Reageert de WvdA op een heel concrete wens? Of juist op een vaag idee—een ”’intentie”’— waarop de WvdA alle vrijheid heeft om dat vage idee in te vullen in materiële zin?En wat de WvdA oplevert, is dat ”’voor jou alleen”’ bedoeld? Wens je voor jou alleen of ook voor anderen? Welke rol speelt ethische verantwoordelijkheid?

”’Is The Secret waar?”’ Welke eigen ervaringen herkennen we in The Secret?

===Begin het weekend goed===
We beginnen met het kijken naar de film. Daarna kan via een wereldcafé en vissenkomdialoog iedereen met iedereen van gedachten kan wisselen over en naar aanleiding van The Secret.

===Hoe kan ik meedoen?===
Je kunt je inschrijven via Aardbron.nl/contact/inschrijven. Daar lees je ook hoe je een ”’vrijkaart”’ kunt verdienen. Je bent als deelnemer verzekerd van je plaats, indien wij je bijdrage van ”’WNB per persoon”’ vóór WNB hebben ontvangen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *