Geven

Je kunt pas na afloop bepalen wat je het waard vindt. Kom daarom eerst naar een lezing of volg een programma. Daarna bepaal je wat het je waard is en welke factuur wij mogen sturen zodat wij ons werk voor anderen kunnen blijven doen.

Al onze inspanningen worden uitsluitend gefinancierd door vrijwillige bijdragen. Donaties worden alleen geaccepteerd van oud-klanten, dit wil zeggen van degenen die in het verleden gebruik gemaakt hebben van onze diensten en producten. Iemand, die voor het eerst diensten of producten afneemt, kan direct na afloop of op een later tijdstip een donatie geven.

Zo wordt de financiering van al onze inspanningen enkel gedragen door hen die zelf het nut van deze dienst hebben ondervonden. Vanuit de wens om dit met anderen te delen, kan men dan naar draagkracht een donatie geven.

Zulke donaties zijn—binnen onze samenwerking—de enige financieringsbron. Er is geen rijke stichting of individu die deze diensten sponsort. Op deze manier verspreidt onze samenwerking zich met een zuivere doelstelling, zonder ook maar een spoor van commercieel belang.

Het doet er niet toe of een gift nu groot of klein is, zolang deze maar vanuit het hart gegeven is met de wens om anderen te helpen zodat iedereen die onze producten of diensten inzet kan zeggen:

:”De hulp die ik heb ontvangen, werd financieel mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van andere klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van deze diensten. Laat mij nu bijdragen in de kosten van een komende inspanning, zodat ook anderen de weldaad van deze hulp kunnen ondervinden.”

Doneren kan door jouw gift te over te maken t.a.v. ”’Aardbron, 1472.27.402”’.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *