Wonderbaarlijk

Werken in de huidige tijd is niet te vergelijken met hoe de generatie voor ons werkte. Het huidige werken vergt nieuwe vaardigheden zoals omgaan met nieuwe en verrassende technologische mogelijkheden.

Maar dat niet alleen. Het vergt óók een totaal andere manier van in het leven staan. Een manier die ons niet een-twee-drie eigen is, omdat onze opvoeding en onze schoolcarrière gebaseerd zijn (en nóg!) op de manier van de generatie(s) voor ons.

Die nieuwe levens- en werkhouding is ons niet meegegeven; we moeten ons letterlijk levenskunstig scholen in een eigentijdse levens- en werkhouding. Medewerkers, organisaties, jij, wij allen, iedereen merkt de noodzaak daartoe.

aardbron | wonderbaarlijk™ organiseert trainingen en samenscholingen op het gebied van levenskunst en organisatiekunde: ‘Lekker leven. Lekker werken. Lekker bestaan.’ Hier ben je aan het juiste adres. Om nieuwe vaardigheden te leren én om je te scholen in de eigentijdse manier van in het leven staan. Voor eigentijdse organisaties en eigentijdse mensen.

[[over|Meer over Aardbron…]]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *