JAM School over Visueel Denken

jamschool-0912-uitnodiging

beeld JAM Visual Thinking

…de wens is de vader van de gedachte. Een aantal nieuwe ideeën en innovaties dienen zich aan.

”’Hoe geef je jouw idee zo concreet mogelijk vorm zodat de recreatie en verspreiding ervan moeiteloos gaat, en daarmee het enthousiasme ervoor?”’

Daarom: ”’Weef de kracht van beelden door je taal zodat je ideeën letterlijk tot de verbeelding spreken.”’

Beelden zijn een uitermate krachtige middelen die soms moeilijk getransformeerd kunnen worden. Tegelijkertijd kan je niets nieuws bereiken zonder daarbij een ondersteunend beeld te creëren (zelfs onbewust). ”’Verbeelding”’ heeft zowel betrekking op het maken van nieuwe beelden als het loslaten van bestaande beelden.

Spreken in beelden, metafoor en idioom is uitermate krachtig, helder, moeiteloos en effectief en blijft goed hangen. beeldspraak wakkert vaak de collectieve geest en het collectieve verlangen naar de zee aan.

Oefen je in het aandachtig en in detail bestuderen van dingen zodat je je bewust wordt van de goudmijn aan beelden die je vanaf je geboorte hebt verzameld zodat je ze makkelijk op kan roepen en ermee kan spelen om zo nieuwe beelden te vormen. begin met het eindresultaat en visualiseer het in een praatplaat.

[http://jamschool.eventbrite.com/ ”’Kortingscode ‘aardbron’ geeft €100 korting”’ op de toegangsprijs van €495 voor JAM School] in ”’Amsterdam”’ op ”’1 december 2009”’, georganiseerd door JAM Visual Thinking en met ”’Wouter Boog”’ ([http://jam-site.nl/ JAM Visueel Denken]), ”’Jeroen Meijer”’ ([http://jam-site.nl/ JAM Visueel Denken]) en ”’Patrick van der Pijl”’ ([http://businessmodelsinc.com/ Business Models, Inc.]).

jamschool-0912-programma

beeld JAM Visual Thinking


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *