Are You a Lightworker or a Darkworker?

Op 24 maart mailde Chris Eidhof me en zei: Hey Martien, leuk dat je weer bent gaan bloggen. Ik snap de helft niet, maar de andere helft is erg interessant 😉 Misschien dat je de artikelen van [http://www.stevepavlina.com/ Steve Pavlina] wel interessant vindt, met name z’n laatste artikelen over lightworkers en darkworkers. Have fun—chris

Aha, welnu, ik ff kijken op [http://www.stevepavlina.com/blog/2007/03/are-you-a-lightworker-or-a-darkworker/ Are You a Lightworker or a Darkworker?]:
*If you polarize as a ”’lightworker”’, you are dedicating your life to ”’serving the greater good”’.
*If you polarize as a ”’darkworker”’, you are dedicating your life to ”’serving yourself”’.

”’Lightworker is absolutely me!”’

Dank Chris!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Are You a Lightworker or a Darkworker?”

  1. nicole Recourt avatar

    Wat een mooie polariteitsopvatting! Echter alleen door mijzelf te dienen, door dat wat goed is voor mij neer te zetten, kan ik het grote geheel dienen. Ik verander niet de wereld, ik leef naar hoe ik een andere wereld zie en wellicht kan ik daarin een inspiratie zijn voor de ander. Lichtwerker is in deze stelling slechts de andere zijde van de medaille.Het een is niet beter of slechter als het andere, slecht een andere invulling van hetzelfde. Ik heb het artikel niet gelezen en ben benieuwd in welke context het geschreven is. Tot 13 april om mee te denken en werken aan een nieuwe samenleving! Veel levensvreugde! Nicole Recourt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *