Aardnoot Wiki Marathon

[http://aardnoot.nl Aardnoot.nl] is een prille start van een “semantische” Wiki voor het nieuwe mensdom; zeg maar de Nederlandstalige Wikipedia voor samenlevenskunst. Kan en wil je meedoen aan een “content marathon”?

Aardnoot.nl is een prille start van een “semantische” Wiki voor het nieuwe mensdom; zeg maar:
:”’De Nederlandstalige Wikipedia voor samenlevenskunst”’

Een greep uit de bak:
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Serieus_spel Serious Games] die mens, organisatie en samenleving een stap verder kunnen helpen.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Organisatie Organisaties] die zich richten op persoonlijke, organisatie- en samelevingsontwikkeling. ”’Staat jouw organisatie er nog niet bij?”’ Toon persoonleijk leiderschap en maak jouw organisatie bekend.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Individu Individuen] die zich verdienstelijk maken op het gebied van samenlevenskunst en samenwerkenskunst. Zowel nationaal als internationaal.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Auteur Auteurs] van boeken, tijdschriften en artikelen die inspireren en praktische informatie geven.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Coach Coaches] die kunnen helpen om je lekkerder in je vel te laten zitten of de energie in hele afdelingen weer te laten stromen.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Vergaderaccomodatie Vergaderaccomodaties] die duurzaam en milieubewust opereren, en waar je prettig voelt en verantwoord en lekker kunt eten.
*[http://aardnoot.nl/Categorie:Levenskunststroming Levenskunststromingen] zoals Boeddhisme, Hindoeïsme, Christendom, Islam en Jodendom, en daarbinnen zaken zoals Soefisme, Theosofie en zo voort.

Zoals je kan zien is er nog veel in te vullen. Ik wil graag een inhoudsmarathon organiseren zodat we met een handvol bevlogen mensen in één dag een hele bak inhoud genereren voor de Wiki. ”’Kan en wil je meewerken aan deze inhoudsmarathon? [[Contact|Neem dan contact op met Martien van Steenbergen]].


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *